Unde găsesc Google Classroom?

:pushpin: Optiunea 1:
Google Classroom (clasa virtuală în care ținem toate cursurile) se găsește intrând pe linkul :arrow_right: https://classroom.google.com/

:pushpin: Opțiunea 2:

Din adresa de gmail special creată pentru acest program (@digitalexplorer.ro), click dreapta sus pe Aplicații Google image

Scroll în jos până găsiți aplicația Google Classroom image
image

Click pe iconiță image

Și veți intra în Classroom

2 Likes

Am intrat in Classroom dar …Creati sau inscrieti-va la primul curs :slight_smile:

Buna ziua! Cum ati intrat in Classroom? Multumesc! Avem toti aceeasi parola?

Da Luise…intri si trebuie sa creeze o clasa sau un curs… tu le faci, nu le gasesti acolo

1 Like

Julieta…in adresa de google data de ei…sis in dreapta ai niste punctulete intr-un patrat…intri acolo…dai mai jos si gasesti google classroom…intri cu adresa data de ei.

Dana, ba da, acolo sunt postarile Arminei, mentorul nostru, pt acest curs. Am intrat, le-am gasit. Deci, accesam inscriere curs, apoi tastam codul cursului nostru. Multumesc pt raspuns :slight_smile:

pe mine nu ma lasa sa intru…offf…

Este vorba despre acea adresa care contine numele nostru, nu?

Julieta…cred ca intri cu alt cont…si eu am gresit prima data…intra cu contul dat de ei… bla bla digitalexplorer.ro

ce zici tu, Luise? In Google Classroom nu e nici o postare… aici iti faci clasele si materialele…unde e postarea, ca eu nu o vad… :astonished:

1 Like

Luise…tu ai avut acel cod de intrare? Eu am intrat in google classroom si ma lasa doar sa creez o clasa…nu sa intru la curs…nu am primit nici un cod pe mail inca…deci, te intreb din nou…tu ai primit codul? Multumesc.

În dimineața aceasta am primit codul.

Ca sa ajungem in Profesor digital din classroom , avem nevoie de codul de acces. Se poate mări de catre administrator, dând click pe patratul de langa ”codul pentru curs.