Timpul in care facem temele pe Classom

Participam la webinar de la 10 sau de la 16. Pâna la ce ora trebuie sa predam tema? Pe aceasta platforma lucram doar intre 8-12 sau 16-20? Sau pe Classsroom lucram de la 8-12 și de la 16-20?

Buna, Maria! Pe Classroom trebuie sa iti faci exercitiile si evaluarea in acele intervale. Alegi tu cum iti imparti timpul :slight_smile: succes!

Buna dimineata! Temele sunt exagerat de multe. Nu avem timp doar de acestea- serviciu, familie. Un exercitiu, doua de control…mai intelegeam, dar nu asa. Daca asa v-ati stabilit cursul , cu multitudinea astea de teme, macar nu ati lasat la alegere timpul cand fiecare sa-si rezolve temele. Nu poti fi conditionat doar de cele 4 ore impuse in acel interval de timp. Poate atunci esti la scoala, poate atunci nu e net, poate atunci esti cu familia…Pana la urma cursul este platit! Sunt convinsa ca aceste ganduri le au multi colegi!

Hey, Mirela!

Am notat si vom discuta despre multitudinea de teme. PS: Este de preferat sa te incadrezi sa lucrezi in acel interval, dar le poti face pe parcursul intregii zile de lucru :slight_smile:

Multumim pentru rabdare si perspeverenta :slight_smile:

Multumesc mult!