Scriere in clasa

Buna ziua. Nu inteleg de ce nu pot scrie niciun comentariu in clasa in care sunt repartizata? Adica e o insiruire de litere si nicidecum cuvinte si implicit propozitii logice. Multumesc.

Buna ziua! Ne puteti da mai multe detalii, asa incat sa va putem ajuta? La ce insiruire de litere va referiti?

https://classroom.google.com/u/0/c/MTI0NjQ0NjUxMjM1/p/ODUxNTUzNTk3NDla/details

v-am trimis link din clasa mea.

Multumesc - dar din pacate nu pot vizualiza linkul clasei dvs. Puteti copia textul buclucas, sau puteti face o captura de ecran?

adica vi se pare minunat sa scriem tampenii gen ,este clase codi mele". ca sa nu mai spun ca am mai intalnit astfel de bazaconii.

cept a florin ungureanu a florin ungureanu si un spus:sx e siutrebrar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) rar (in) ra

@Andi @OanaTudor, puteti ajuta aici?

si astazi e aceeasi situatie. nu pot lasa comentarii, desi ni se cere sa comentam. voi spune aici ca mi-am indeplinit sarcinile, am facut temele. si la mine si la colegi. daca nu pun comentariu, inseamna ca mi-e frica de scrieri aiuristice.vad lucrul acesta inclusiv in temele Arminei si in scrierea lectiilor online. deasemeni si in posturile colegilor.

Exemplu: Sunt completat.
E o propozitie normala, logica si clara?

MeetNew

Start a meeting

Join a meeting

Chat

Collapse

Hangouts

More

2 of 28

Print all

In new window

Topa Elena commented on: “Test”

Inbox x

Topa Elena (Classroom) no-reply+17181ccb@classroom.google.com Unsubscribe 4:03 PM (1 hour ago)


to me

\ 34pxx30pxClassroom\ 180pxx24px

Hi Zanfir,
Topa Elena commented on Test.


Topa Elena
“Când completez, apare Back și Next. Nu se întâmplă nimic . E un cerc vicios!”

Buna seara, ne pare rau, va simtim supararea. Ce va pot spune este ca nu e o cerinta sa comentati, nu stiu exact unde ati vazut asta. Referitor la partea de comentarii postate pe Flux din pacate nu avem nici noi o explicatie, nu stim cum se poate intampla asta. Singura varianta plauzibila ar fi sa editeze cineva postarea (lucru care nu este posibil daca sunteti doar ca student) sau sa fie vreo eroare a aplicatiei Classroom. Vom mai investiga si noi, daca gasim un raspuns, revenim. Ce v-as recomadna este sa nu dati atentie comentariilor, acelea nu sunt parte din curs, sectiunea este doar daca studentii au comentarii. In acest curs, se foloseste aceasta platforma pentru intrebari, activitatea din Classroom nu este monitorizata de echipa Digital Nation.

Daca va putem fi de folos cu un raspuns la o (alta) intrebare specifica, privind cursul, va stam la dispozitie.

Sau puteti adresa Mentorilor aici: Am o întrebare pentru Mentorul Claudiu, 15 MAI, ORELE 18:30 - 19:30 sau aici Am o întrebare pentru Mentorul Laura, 15 MAI, ORELE 19:00 - 20:00

Multumesc. E ceva din WHITELIGHTZONE. Multumesc frumos. Mi se parea normal ca un cursant cuminte ce sunt sa pot si raspunde, sau sa mi se raspunda.

acelasi lucru. buna ziua,