REEVALUARE la evaluare Capitol 2

Lavina52

13 m

Evaluare capittolul 2, primul attach(reevaluare 16.09.) :frowning_face:, al doilea attach evaluarea inițială!
Stimați colegi care postați tot felul de comentarii/presiuni la evaluări, greșite de voi(și poate și de noi) și stimați formatori, admini care reevaluați la aceste presiuni, gândiți și la colegii/„studenții” participanți la acest curs, care au venit să învețe, dar sunt dezamăgiți de atitudinea dv. :sleepy: :sleepy:


Vreau cele 20 pct.înapoi pt. că și în document pot fi inserate diagrame!
Am înțeles că aceste evaluări sunt pentru a ne verifica cunoștiințele, dar dacă echipa Digital Nation, face concesii unor colegi ”vocali”/„atotștiutori”, bulversați alte sute de participanți! Vă pierdeți cursanții!! :disappointed_relieved: :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

La subiectul acesta , raspunsurile corecte la mine sunt …altele. Pana la urma…cum e corect? :upside_down_face:

Subscriu! La evaluarea de la capitolul 2 am primit deja 3 rezultate. Și suntem numai la jumătatea cursului.:disappointed_relieved: M-am înscris la acest curs ca să-mi îmbogățesc cunoștințele, dezvolt abilitățile, nu ca să pun la îndoială ceea ce știam și foloseam deja.

1 Like

Așa cum sunt la dumneavoastră răspunsurile corecte. Atât tabelele, cât și diagramele pot fi inserate în documente și prezentări.