Probleme cu contul

buna ziua!
Intampin probleme cu contul.
Inițial mi am creat un cont(dar nu cu datele trimise de dumneavoastră, în sensul ca am bifat fără sa vreau alta varianta a numelui). Iar ulterior pt ca am observat ca nu sunt integistrata cu adresa corecta, m am decis sa mai creez un alt cont(cel cu datele exacte trimise de dumneavoastră) doar ca bănuiesc ca in momentul de fata configurez cu 2 conturi dar nu l pot accesa pe cel corect(cel dat de dumneavoastră) pt ca imi spune ca acest cont nu poate fi sincronizat)
Ma puteți ajuta?
Este în regula dacă șterg unul din conturi? Primul pe care l am creat.

Dna Gerogescu Andrea, adresa dvs de email este andreea-elena.georgescucosma@profesorinonline.ro. Vad in sistem ca v-ati logat. Va rugamsa folositi doar aceasta adresa de email.

Multumim!

Mulțumesc pentru răspuns!
Da, intre timp am reușit sa ma loghez. Doar ca de pe telefon nu pot deschide G mail-ul. Si as vrea sa l pot folosi.
As dori sa mi sterg acest cont de pe care va scriu în ideea ca poate imi voi putea accesa contul care ma interesează și de pe android.
Sau dacă aveți alta recomandare…?

joi, 10 sept. 2020, 12:49 Cristina Cojocaru via Profesor în Online <digitalnation@discoursemail.com> a scris:

Andreea, in acest curs poti lucra doar conectata la adresa de Gmail de @profesorinonline, nu de pe alt cont. :slight_smile: multumim!

Buna ziua ! Adresa mea de mail atribuita este elena.tnase@profesorinonline.ro . Intrebarea este de ce tnase ci nu tanase , numele meu fiind Elena Tanase . Intreb pt a nu primi adeverinta de participare cu numele gresit . Multumesc !

Buna. Pentru ca ai introdus numele gresit in formular, insa la final vei avea sansa sa modifici daca vei observa o diferenta. Multumim.