Până când pot Încărca Documentele?

Salutare,

Va amintim ca actele se pot incarca :bangbang: doar pe linkul trimis de echipa Digital Nation pe email.

Seria 1-B - 30 Septembrie:
In cazul in care ai completat deja formularul de inscriere cu datele tale personale, te anuntam ca poti Incarca documentele necesare dosarului de cursant pana Miercuri, 30 Septembrie, in cazul in care nu reusesti, te rugam sa le incarci cât de curând posibil pana la finalul Cursului.

Seria 1-C - 21 Octombrie:
In cazul in care ai completat deja formularul de inscriere cu datele tale personale, te anuntam ca poti Incarca documentele necesare dosarului de cursant pana pe 21 Octombrie, in cazul in care nu reusesti, te rugam sa le incarci cât de curând posibil pana la finalul Cursului.

:bangbang:Dacă ai primit eroare la incarcarea documetelor, te rugam sa te asiguri ca incarci toate cele 5 fisiere in format jpg sau pdf si fiecare fisier nu depaseste 20MB. Daca documentele depasesc 20MB, poti folosi acest link sa le micsorezi

:bangbang: Daca ai primit mesajul ca Dosarul este complet, inseamna ca inregistrarea dvs este finalizata si veti fi contacti de colegi inainte de curs.

Multumim si ne vedem la Curs,
Echipa Digital Nation

Bună ziua !
Pentru completarea dosarului de înscriere la cursul Profesor in Online, seria C am trimis toate cele 5 documente solicitate pe data de 18.10.2020. Am primit mesajul de confirmare a încărcării documentelor si a finalizării procesului de înscriere

De atunci, primesc zilnic unul sau două mail-uri in care mi se solicită să incarc documentele, semn că acțiunea mea nu a fost validată. Insă de câte ori am incercat să reîncarc actele utilizând linkul trimis in aceste mesaje, am dificultăți pentru că linkul mă direcționează spre pagina de web Digital Nation.
Această avalanșă de mailuri menită să îmi amintească si să mă ajute a devenit pentru mine un prilej de îngrijorare. Vă rog, să îmi trimiteți un link valid unde să pot retrimite documetele solicitate!

buna ziua. notificarile se trimit automat. daca ati ajuns la pasul Dosarul tau este complet atunci totul este in regula si va rugam sa ignorati notificarile.

multumim pentru intelegere!