Nu pot descărca extensiile

Nu pot descărca o parte dintre extensiil prezentate în webinarul de astăzi.

@Armina , atunci când ne-am înscris la acest curs, am declarat că am dispozitiv tehnic, dar nu am fost întrebată dacă am spaţiu de lucru. Dacă voi mai continua să descarc o mulţime de aplicaţii, s-ar putea să nu îl mai pot folosi. Varianta mea de Windows nu este actualizată.
Ne-aţi judecat că ne plângem, dar, azi am primit de la ISJ un document de 360 de pagini - “REPERE METODOLOGICE PENTRU CONSOLIDAREA ACHIZIŢIILOR ÎN NOUL AN ŞCOLAR” - necesar pt aceste 3 săptămâni.
În tot acest timp părinţii ne cer informaţii, conducerea şi ISJ ne-au trimis diferite documente, PROFESORII SUNT AMENINŢAŢI CĂ ÎŞI VOR ASUMA ACŢIUNILE LOR DIN CADRUL ŞCOLII, iar în acest program, parcurgerea celuilalt curs este condiţionată de evaluarea zilnică.
Am găsit “CALENDARUL/SCHEMA ORARĂ A ACTIVITĂŢILOR DE FORMARE”, dar acolo nu este menţionat faptul că participarea la cursul din următoarea zi, este condiţionată de punctajul obţinut de la evaluarea intermediară. Daţi posibilitatea cursantului să îşi identifice greşelile şi să se mai poată reevalua. În acest fel, cursul este extrem de rigid. Sunt pt a doua oară în acest curs, special pt că mi-a plăcut de echipă. Nu vreau să îmi schimb impresia. Închipuiţi-vă că pentru a tasta, eu nu pot să folosesc decât degetul arătător de la mâna dreaptă. Cam cât timp îmi trebuie să redactez? La vârsta mea, nu mai pot schimba acest mod. Eu mă mulţumesc şi cu atât. Cei mai mulţi purtăm ochelari. Este cumplit după o zi cu 6-7 ore în calculator. Azi, 12.09.2020 voi însuma 10 ore în calculator.

1 Like

@ Armina Sirbu Buna ziua. Folosesc. MacBook Air si am incercat sa descarc extensiile Gridview, Nod, Dualless, Push to talk si Meet attendance din chrome.google.com, dar nu am reusit sa download google chrome pe laptop. Am cautat pe App Store si nu am gasit Google Chrome si extensiile pe care tribute sa le folosim. Am instalate pe laptop Google Drive, slides sheets si Google Drive file stream. Inca nu am réussit sa invita sa folosesc toate apps de pe laptop, l-am cumparat de curand. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa realizez tema la capitolul 2. Multumesc.

1 Like

Poate va ajuta… https://www.youtube.com/watch?v=EN9z1Y3_xXA&ab_channel=iVideos