Nu am primit niciun email de informare pentru curs. Ce fac?

Va rugam sa verificati adresa de email :white_check_mark: cu care v-ati inscris la curs.

Daca nu gasiti emailul in Inbox | Mesaje primite va rugam sa verificati emailul in SPAM sau in Categorii:
image

Emailul este trimis de la Echipa Digital Nation de pe adresa no-reply@profesorinonline.ro si are subiectul Profesor in Online - Configurare adresa de email si acces platforme de învățare

:bangbang: In cazul in care sunteti inscrisi in Seria 1-C, datele de logare vor fi trimise cu 1-2 zile înainte de startul seriei.

:bangbang: În cazul în care sunteti inscrisi in Seria 1-B si nu ati completat formularul de inregistrare pana luni, 28 septembrie ora 20.00, ați fost transferat in Seria 1-C si datele de logare vor fi trimise cu câteva zile înainte de startul seriei.**

1 Like

desi am inceput inscrierea inaintea altor colege , eu nu am primit mailul pentru confirmarea si incarcarea documentelor necesare. oare se poate verifica ce am gresit ?

Bună seara! Am fost înscrisă pentru seria 1-B, am completat dosarul la timp, dar am șters cred din greșeală datele de logare. Am primit răspuns pe emailul de yahoo că aș putea să mă transfer în seria 1 -C, dar nu mă pricep cum se face asta. Vă rog să mă îndrumați pentru că sunt interesată să parcurg acest curs, dar am tot așteptat să fiu anunțată când începe, iar acum pentru seria mea am înțeles că este prea târziu.Vă mulțumesc!

Bună ziua! Fac parte din seria 1 C, dar nu am primit email de configurare adresă

La fel și eu.Astăzi a fost deja primul webinar.Vă rog să mă ajutați!! Nu știu cum să obțin adresa de logare!E adevărat că am întârziat cu completarea dosarului dar… am terminat!

Buna ziua!
Si eu sunt in aceeasi situatie: Am fost inscris la Seria I-B, dar nu m-am logat la timp. Am asteptat pentru Seria I-C, dar nu am primit nicio confirmare.
V-am trimis un email acum cateva zile, dar nimeni nu mi-a raspuns.