Nelămurire EVALUARE 3

Bună ziua

Doresc să vă adresez câteva nelămuriri în legătură cu evaluarea de astăzi. NU, nu contest punctajul obținut (eu la teorie mereu am sta foarte slab așa că nu aici este nelămurirea mea)

 1. La întrebarea 9 (prima la mine în evaluare) dacă nu există răspunsuri corecte ce trebuia (alegem din text) că dacă nu alegem nimic nu se încarcă Evaluarea?

 2. La întrebarea 1, răspunsul 3 la mine în evaluarea nu apare și textul „Reutilizați postarea” pentru a selecta și utiliza materialele necesare de 11A

 3. La întrebarea 10 se repetă (sau așa apare la mine) răspunsurile 2 și 3 - ce trebuia să fac?

 4. La întrebarea 5 PROPRIETAR nu ești și ca elev și profesor

 5. KAHOOT ce înseamnă și unde am întâlnit în prezentarea didactică acest cuvânt?

În speranța că mă veți înțelege că nu fac nici un reproș desfășurări cursului sau materialelor din acesta pe care le-am studiat și aprofundat, dar probabil îmi trebuie mai mult lucru cu aceste aplicații noi pentru mine aștept să-mi explicați și mie cele scrise mai sus.

MULȚUMESC

O zi frumoasă vă doresc (cu cât mai puțini învățăcei ca mine)

Buna ziua,

Este in regula sa faceti si reprosuri daca e necesar :slight_smile:

Pe rand ar fi asa:

 1. Intrebarea 9 - varianta corecta este “Toate variantele” - daca nu se putea bifa e posibil sa fi avut o defectiune tehnica (poate din cauza mea? sau gForm?), dar am verificat acum cateva ore a doua oara si avem si evaluari cu 100 de puncte, deci functioneaza.

 2. Intrebarea 1 este: “1. Pentru a creea o clasă/curs în Classroom, trebuie să ai cont de…” si raspunsul corect este “profesor” - aici ati pierdut 10 puncte. Intrebarea pe care o mentionati ca fiind “1” este de fapt (Cred) intrebarea 10 - “10. Pentru a creea clasa/cursul ”11F istorie” ce trebuie să aibă conținut majoritar asemănător cu ”11E istorie” și puține materiale de la ”11A istorie”, când pe 11A și 11E le-am creat deja, cea mai rapidă metodă este…” (intrebarile se afiseaza in ordine aleatoare in evaluare - asa am selectat din setari. Deci nu imi este foarte clar cand ziceti intrebarea 1 daca va referiti de fapt la “1” sau (cred) la cea care s-a afisat prima (aleator) pe ecran, si daca este despre “11A etc” e vorba de intrebarea 10 :slight_smile: - este imposibil sa nu apara raspunsul 3 - si daca nu apare atunci de unde stiti care este?!

 3. Intrebarea 10 este cea cu “11A”, asadar dvs. cred ca va referiti la intrebarea care se afisa a 10-a in testul dvs. si nu stiu care este aceea ca sa va pot oferi detalii.

 4. Intrebarea cu “Proprietar” este intrebarea 3 (nu 5. Probabil s-a afisat a 5a pe ecranul dvs.) - “3. Pentru a putea șterge o clasă/curs în Classroom din lista celor arhivate, trebuie să fiu…” - un elev nu poate creea o clasa si deci implicit nu poate fi proprietarul ei (asa cum e definit rolul de proprietar de clasa/curs in Classroom).

 5. Nu l-ati intalnit si nici nu este un raspuns valid :slight_smile: - este o aplicatie utila si interactiva pentru testari si vom povesti despre ea in modulul 2. “Kahoot” este acolo ca si cum as intreba “ce poate face un autoturism la semafor?” si una dintre variante ar fi “sa zboare”.

1 Like

Mulțumesc mult pentru timpul alocat

Trimis din Yahoo Mail pe Android

La intrebarea 9. este o problema.
Am citit comentariile din aceasta sectiune si am inteles ca orice as alege nu vor exista variante corecte.
Am ales la intamplare prima varianta fara sa mai gandesc intrebarea si mi-a aparut ca am raspuns gresit deoarece varianta corecta de raspuns era varianta 4.
Am ales la intamplare fara sa gandesc pentru a putea finaliza testul.
Pentru ca s-a facut aceasta confuzie ar fi bine sa existe o rezolvare buna pentru toata lumea.

Daca raspunsul corect la intrebarea 9 era “toate variantele” eu as fi primit 100 puncte. Dar la acea intrebare scrie dedesubt “Nu exista raspunsuri corecte”. Atasez poza de pe fisa mea cu raspunsuri.
raspuns 9Evaluare capittolul 2, primul attach(reevaluare 16.09.) :frowning_face:, al doilea attach evaluarea inițială!
Stimați colegi care postați tot felul de comentarii/presiuni la evaluări, greșite de voi(și poate și de noi) și stimați formatori, admini care reevaluați la aceste presiuni, gândiți și la colegii/„studenții” participanți la acest curs, care au venit să învețe, dar sunt dezamăgiți de atitudinea dv. :sleepy: :sleepy:

Doamna, eu nu fac nicio presiune. Chiar nu ma intereseaza puctajul, stiu ca acesta nu influenteaza evaluarea finala. Doar am sesizat autorilor ca in acel formular a existat o eroare in ideea de a se remedia problema. Se poate intampla oricui sa greseasca. Aceste teste (formulare) le putem utiliza si mai tarziu, la alte grupe de elevi, si este bine daca suntem avertizati cand exista greseli ca sa le putem remedia. Elevul cum se simte cand profesorul il puncteaza gresit?

Vi se pare corectă, punctarea/reevaluarea? Vedeți postarea de ma jos!

1.Este reevaluarea

2.Este evaluarea inițială

3.Este dovada că evaluarea inițială era corectă.

Nici pe mine nu mă interesează punctele, dar, care este răspunsul corect dacă mai primesc aceste întrebări???

13 m

Ev,2 modificata

3 si 6

Evaluare capittolul 2, primul attach(reevaluare 16.09.) :frowning_face:, al doilea attach evaluarea inițială!
Stimați colegi care postați tot felul de comentarii/presiuni la evaluări, greșite de voi(și poate și de noi) și stimați formatori, admini care reevaluați la aceste presiuni, gândiți și la colegii/„studenții” participanți la acest curs, care au venit să învețe, dar sunt dezamăgiți de atitudinea dv. :sleepy::sleepy:

Lavina52

1h

diagrama in docx

Vreau cele 20 pct.înapoi pt. că și în document pot fi inserate diagrame!
Am înțeles că aceste evaluări sunt pentru a ne verifica cunoștiințele, dar dacă echipa Digital Nation, face concesii unor colegi ”vocali”/„atotștiutori”, bulversați alte sute de participanți! Vă pierdeți cursanții!! :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

| Virus-free. www.avast.com |

 • | - |

În joi, 17 sept. 2020 la 10:21, GABRIELA NEGUTESCU via Profesor în Online <digitalnation@discoursemail.com> a scris:

Acela este raspunsul. Dvs probabil ati vrut sa bifati dar nu ati apsat. Aveti atasata imaginea cu raspunsul corect MARCAT. Acel marcaj indica faptul ca daca ati fi bifat acel raspuns fi s-ar fi punctat.