Mulțumiri!

Felicitări echipei și celor pe care nu i-am văzut, dar au contribuit cumva la buna derulare a acestui curs! Mi-a plăcut foarte mult organizarea datelor din secțiunea ,Ecusoane” și consider că ar putea fi un instrument de evaluare - autoevaluare foarte eficient și încurajator pentru elevi! Dacă aș sti cum să creez așa ceva…!!! Mulțumesc pentru informațiile din acest curs! În 30 de ani de carieră am învestit financiar în cursuri din care am învățat foarte puțin, iar în această săptămâna am învățat enorm. A fost un timp CÂȘTIGAT!

As putea spune ca a fost unul dintre cursurile care a ajuns la inima mea. Nu credeam ca o sa intalnesc tineri care iubesc tehnologia, dar cu atata rabdare . Sunteti niste artisti! Sunteti foarte relaxati in ecran! Stapaniti foarte bine emotiile!
Chiar daca au fost cursanti care s-au descurcat mai dificil, asta nu inseamna ca nu au dorit sa invete foarte multe. O persoana care vorbeste mult, isi pierde sirul ideilor daca nu tasteaya repede. O persoana introvertita adora aceasta comunicare cu ajutorul unor mesaje transmise cu telefon/calculator. Nu toti suntem la fel. Daca nu am reusit sa facem temele asa cum v-ati fi dorit, asta nu inseamna ca nu ati fost buni. Fiecare a avut cate ceva de invatat. Fiecare a creat noi relatii, noi prietenii.
Invatarea continua si in afara “locului de joaca”!

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: