Modul 1 - Webinar 2 - Google Drive, Google Documents, Google Slide

Bună ziua!

Aici puteti pune întrebari referitoare la :books: Modul 1 - Webinar 2 - Google Drive, Google Documents, Google Slide

:bangbang: Vă rugăm, asigurați-vă că întrebarea nu se repetă în întrebările de mai jos.

Puteți accesa live-ul pe platforma:

https://digitalnation.ro/pio/live

:bangbang:Puteti accesa webianrul doar logati cu adresa @profesorinonline.ro. In cazul in care intampinati dificultati in a accesa webinarul, incercati si alte browsere (firefox, google chrome, internet explorer).

Succes!

1 Like

Bună dimineața! De unde se pot instala extensiile Chrome pentru Meet?

1 Like

Am văzut acum materialul explicativ trimis!

1 Like

Extensii google chrome :blush:

1 Like

Buna ziua!
Am testat extensiile si nu functioneaza push to talk. Puteti sa ne ajutati sa elucidam problema?

Intrebare: daca am rezolvat toate temele astazi (vineri), e obligatoriu sa ma conectez si maine (sambata)? - avand in vedere ca sambata nu va fi webinar si materia este practic aceeasi, iar eu deja am parcurs-o.

De ce nu publicati structura portofoliului? Ar trebui sa stim ce materiale / print-screen-uri avem de facut.

Nu functioneaza extensia Nod. Am instalat-o odata cu indicatiile din webinar , dar nu apare in google meet. Celelelate doua extensi instalate functioneaza.

Buna ziua! Foarteee multee teme. Exagerati cu ele. Nu avem timp sa stam doar de ele. Cand ati cerut banii nu ati prezentat si conditiile propuse. Avem serviciu, familie…Am inteles o mica verificare…dar nu asa , impuse atatea teme.

Bună dimineața ! Întrebare : când deschid un google docs , totul este în engleză. Ce aș putea face pentru a avea totul în română ? Deasemenea , când lucrez cu opțiunea share nu îmi apar aceleași opțiuni ca în tutorial.

Sunt cu ac adresa

Am fost. Am schimbat limba

​Nu putem vedea si noi intalnirea de ieri? (sunt in drive-ul meu de profesoronline nu este). Am vorbit ieri cu cativa colegi pe meet si nu o aveau nici ei… credeam ca va fi accesibila si pentru noi

Voi mai incerca

Am reinsalat nod, sunt pe contul profesorinonline, este singurul cont in browserul google chrome si totusi nu functioneaza in google meet.

Cum trimitem temele atribuite: printr-un word sau încărcăm direct capturile de ecran cu exercițiile efectuate? Mulțumim!

Bună ziua!
1.Cum mă asigur că sunt live cu contul corect astfel încât să fiu contorizată.
2.Pe Classroom sunt logată ca student, cu modific?
Mulțumesc!

Bună ziua! Foarte bună întrebarea 2. Pe această platformă suntem studenți. Cum procedăm pentru a crea Classroom începând de luni? Mulțumesc!