Mă mai pot înscrie la Cursul Profesor in Online Acreditat?

Buna ziua,

Intrucat metodologia de acreditare impune un calendar strict al inscrierilor si al raportarii listelor de cursanti intrati in cursa pentru acreditare, NU se mai pot face inscrieri intr-o alt serie, și nu se mai pot face recuperări, în acest moment.

Va asteptam la Cursul Profesor in Online Expres https://profesorinonline.ro/expres/ (neacreditat) pentru a dobandi abilitatile digitale in ritmul dvs. beneficiind de un program flexibil si fara nicio constrangere birocratica impusa de metodologia de acreditare.

Va rugam sa urmariti pagina noastra https://digitalnation.ro/profesor-online/ intrucat vom anunta in curand noi editii ale Cursului. Inca nu avem o data stabilita a urmatoarei editii dar va vom tine la curent prin canalele noastre de comunicare.

Ne-ar ajuta mult sa completati formularul de mai jos iar noi va vom tine la curent cu detalii despre editiile urmatoare:

Multumim pentru intelegere si succes,
Echipa Digital Nation

M am inscris in seria 1C, am primit tot sirul de email-uri de confirmare, dar nu pe cel de logare…ce se intamplă??? Astept raspuns…

Multi dintre noi am dori sa parcurgem si alte cursuri cu dumneavoastra. S-a vorbit mult de nevoia unei instruiri in utilizarea mai avansata a tabletei grafice ( creare de fonturi caligrafice personale, editarea si ilustrarea de fise de lucru etc.).
Speram sa veniti cu astfel de oferte.