Logare profesor

Buna ziua. eu m am logat ca student nu am stiut ca trebuie sa fiu profesor. Cum pot modifica.
Multumesc!

am modificat noi :slight_smile:

Multumesc!

Bună ziua! Deși ați spus că ați modificat tipul de logare pentru toți cursanții, eu tot ca student sunt logată. Mă puteți ajuta, vă rog?

Bună! Chiar daca in Classroom esti la “students”, ai atributii de profesor dar trebuie sa fii logata cu adresa de @profesorinonline tot timpul. Te rog, daca verifici aceste lucruri si tot nu iti functioneaza sa creezi o clasa, da-ne un email :slight_smile:

S-a rezolvat, mulțumesc!

1 Like

[Buna ziua, si eu am o problema asemanatoare. Eu m-aminscris la curs, eu am platit cursul, mi-a fost dat acordul, am urcat toate documentele, am primit emailurile si lucrat la exercitii. NU inteleg la ce se refera emailul primit in care se precizeaza ca emailul meu nu este monitorizat. De asemenea, colegii de la echipa tehnica m-au ajutat sa ma inregistrez, insa eu nu figurez in grupele de profesori. Am predat toate evaluările, cu punctaje mari si am facut capturile de ecran si cateva exercitii. Inca nu ma regasesc in lista cu persoanele la curs in Seria I-A, grupele 25-32.Astfel, eu nu pot vedea ce teme am predat deja. Va rog sa ma lamuriti care exact situatia mea. Va pot forwarda toate raspunsurile colegilor dvs din primele zile, in care am incarcat documentele si m-am inscris. Nu am reusit sa accesez evaluarea intermediara. Mulțumesc mult pentru informațiile din curs si sprijinul acordat!Cu apreciere,Manuela Concioiu

Bună ziua! În curs dv sunteți cu rol de elev, deci nu vă puteți vedea numele, vedeți doar colegii de curs și profesorii. Pentru a vedea ce teme ați trimis (finalizat) și ce teme mai aveți de finalizat, mergeți în classroom la ”Activitate la curs” - ”Accesați-vă activitatea” .
Sper să vă fie de folos. O zi bună!