Întrebare de adaptare

Hristos a înviat!
Am unele nelămuriri:
1.Cum aș putea primi ajutor dacă mă poticnesc la lucrul pe platforme? (că am încercat pe una și nu mi-a primit codul pentru zoom, așa că am renunțat).
Pentru acest motiv prefer cursurile prin comunicare directă, în sala de clasă, cu mentor prezent.
2.în mail spuneți că avem posibilitatea să lucrăm după un orar pe care îl facem noi (că avem și ore la clase). Sper să fie așa.
Mulțumesc

Bună ziua, mulțumim pentru mesaj și bine ați ajuns în comunitatea Profesorilor în Online. :blush:

  1. În cadrul acestui curs, veți putea pune întrebări în timp real, în timpul prezentărilor Mentorilor, așa încât ce probleme/curiozități veți întâmpina, le veți putea adresa și vi se va răspunde în cadrul interacțiunii online. De asemenea, tocmai pentru acest motiv, aici- această platformă- servește și acestui scop- puteți adresa întrebările și colegii vă pot răspunde de asemenea.
    Este adevărat și faptul că va fi un curs flexibil, vor fi niște perioade în care vor fi prezentări în timp real dar pe care le veți putea accesa apoi ca să vă clarificați ce este nevoie pentru temele de parcurs.

Vă îndemnăm să rămâneți aproape pe email cât și aici, vor urma toate informațiile necesare pentru ca adaptarea să se întâmple cât mai lin.

Mult succes!

1 Like