In Google Meet pot intra doar cu adresa de digitalexplorer.ro

Buna dimineața !
Am încercat sa exersez ceea ce am învățat ieri și am o întrebare . Am vrut sa creez o întâlnire de pe contul de gmail și nu am reușit , nu îmi genera nici un cod . Este oare din cauza ca nu am acces la G suite ? Ce as putea face?

Exact asta am pățit și eu. Cred că putem doar de pe contul cu care suntem înscriși la curs. Eu mai am și alt cont gmail. Azi vreau să încerc așa de pe laptop. Pe telefon nu pot.

@Cornelia_Frai @Viorica_Sorgot
Buna dimineata!

Aplicatia Meet se poate folosi doar fiind logati cu contul de @digitalexplorer.ro si nu de pe contul personal. Pe adresa de digitalexplorer.ro pe care v-am creat-o in acest curs, aveti acces la GSuite, ce va permite sa folositi Meet, Google Classroom si alte aplicatii.

Va invitam sa cititi acest materiale pentru clarificari:

Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit.
Multimim, mult spor!

3 Likes

De adăugat am reușit când ne-ati trimis datele contului . Am și exersat de pe contul creat de Dvs, însă din curiozitate am încercat și de pe cel personal, crezând ca se poate . Întrebarea mea ar fi : dacă in viitor as vrea acces la G Suite de pe mailul personal, ar trebui achiziționata licența ? Mulțumesc frumos !

Buna, Cornelia.

Da, ar trebui luata licenta de pe cont personal. Insa sa nu iti faci griji, vei putea folosi acest cont de digitalexporer oricand.

Daca vrei, poti ruga inclusiv scoala (directorul, profesorul de informatica) sa ia Google for Education si sa faca conturi profesorilor. Este gratuit pentru scoli.

Mult spor azi sa ai!

2 Likes

Va multumesc frumos pentru ajutor!

2 Likes

Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema! Incercati cu Microsoft Edge, daca v-ati logat cu CHROME!

2 Likes

Mulțumesc! Acum vreau să încerc pe laptop. Dacă tot așa vă fi, voi folosi ideea dumneavoastră.

mie., 8 apr. 2020, 10:35 Viorica Greab via Profesor Digital digitalnation@discoursemail.com a scris:

Buna ziua!
Daca doriti sa intrati pe meet(ca un exercitiu), va trimit link-ul si putem intra in direct la ora…sa zic 12.00?

2 Likes

Sigur, abia aștept !