Hangouts vs Meet

Bună tuturor! :blush: Am urmarit tutorialele din ”Start în online - Conturi personale în instrumentele digitale”, și am o nelămurire: În Hangouts la secțiunea Video Call, mi s-a deschis automat Google Meet…s-au unit cele două aplicații Google? :face_with_raised_eyebrow:
…și încă ceva, nu am putut/știut să pun această întrebare la secțiunea ”Lecții și ore digitale”, unde mi se părea mai normal… :yum: Unde ar fi corect să pun întrebări legate de lecția zilei? (în cazul zilei de azi: [Introducere - Instrumente de lucru]) Aici sau la întrebarea feedback din GC? :thinking:

Daca ati intrat de pe adresa @digitalexplorer.ro aveti accces la aplicatia Google Meet.

La sectiunea Lectii si Ore Digitale vor fi subiecte care se vor deschide automat cand vor incepe orele digitale. Orele Digitale sunt sesiuni similare cu cea avuta astazi cu Armina unde in diferite intervale orare mai multi mentori vor parcurge materiale din clasa si veti avea posibiltiatea sa adresati acolo intrebari unde fie vor raspunde membrii echipei in scris fie intrebarea va fi preluata de mentor (in limita timpului)

De asemenea va fi si o categorie Google Classroom unde veti putea pune intrebari de la clasa sau sa deschideti subiecte si acolo.

1 Like

Ok am priceput! mersi pt promptitudine! :wink: