Grupul clasei

Buna seara. Fac parte din clasa Profesor in Online - 37 dar verificand componenta clasei am constatat ca nu sunt inclusa (numele meu nu apare in sectiunea People). Imi puteti raspunde de ce ? Va multumesc.

Cred că nu vă vedeți in grupul clasei ca student deoarece sunteți logată ca profesor. Parerea mea.

Asa ni s-a spus sa procedam. Sa ne logam ca profesor si apoi sa ne inscriem la curs. Cel putin in prezentarea de azi, Armina asa a recomandat iar in videoclip se precizeaza la fel.

1 Like

Doamna Vintila, am selectat PROFESOR. Apoi din coltul din dreapta sus am accesat + si am selectat: INSCRIETI-VA LA CURS. Am urmat pasii asa cum au fost precizati in tutorial. Totusi nu ma regasesc in grupul clasei. De ce ?

E ok daca nu va vedeți! Daca puteți vedea acea listă cat si conținutul, este confirmarea ca sunteți în clasa!

Lămuriri Google Classroom

1 Like

Va mai deranjez cu o intrebare. Am completat chestionarul solicitat precum si exercitiul 3 in care am notat care sunt primele mele impresii dar dorind sa vad ceea ce am lucrat apare scris ca nu am lucrat deloc.

Nu pot sa va ajut la aceasta problema, imi pare rau ! Cel mai bun raspuns vi-l poate da un administrator ! Va pot spune doar ca eu am raspuns folosind caseta din dreapta temei ( unde scrie " raspunsul tau" ), la tema sub formă de intrebare…

Este precizat in intrebari frecvente ca nu trebuie sa ne vedem numele nostru… daca vedem numele colegilor inseamna ca suntem unde trebuie :smile:

2 Likes

Va multumesc pentru raspuns. O seara frumoasa!

1 Like

Va multumesc.

1 Like

Cu mare drag ! Asemenea si dumneavoastră! :hugs:

Cu mare drag! Invatam impreuna! Seara frumoasa! :paintbrush:

1 Like

La sfarsitul chestionarului ati apasat sa finalizati? Daca da, a parut un mesajul de genul acesta?

1 Like

Buna seara. Sigur ca da. A aparut acest mesaj. Inseamna ca totul e ok. Nu?
Va mai deranjez cu o intrebare. Puteti sa imi spuneti daca voi avea acces la vizionarea orelor digitale care s-au desfasurat azi intre orele 18 si 20? Nu am putut participa, in direct. Am verificat in email daca au fost postate inregistrarile acestora dar nu am primit nimic. Se vor posta si cand?

1 Like

Da, totul este ok.

Astazi nu au fost ore digitale. Maine vor fi.

In classroom au fost postate si temele pentru maine si probabil de aceea si confuzia.

Dar da, inregistrarile vor fi disponibile.

2 Likes

Acum am inteles. Eu am accesat ambele teme. De azi inainte voi fi mult mai atenta la explicatii. Va multumesc frumos pentru raspunsurile dvs.

1 Like

Bună seara!
Astăzi la cursul de introducere ni s-a comunicat faptul că lecţiile şi exerciţiile vor fi postate cu o zi înainte. Azi a fost postată Lecţia 1, pentru ca noi să o parcurgem. Mâine va avea loc cursul care are legătură cu această lecţie şi exerciţiul de la Lecţia 1 este de fapt tema pe care o vom rezolva mâine după curs.
Tot mâine va fi postată lecţia următoare, pentru ziua de joi. Noi va trebui să o parcurgem. Şi tot aşa.

1 Like

Va multumesc.