Feedback Final Curs Seria 1- Aprilie 2020

Buna ziua,

Va rugam sa ne lasati aici feedbackul dumnevoastră legat de programul parcurs.

Multumim!

11 Likes

Am luat parte la un curs interesant și foarte util pt zilele acestea dar și pentru viitor. Mulțumim echipei! Profesioniști!

4 Likes

Un curs foarte interesant, care oferă deschiderea pentru o alternativă sau cel puțin o completare a mijloacelor de învățământ din prezent. Programele prezentate pot deveni unelte nu doar utile ci chiar necesare în condițiile în care sistemul actual va fi stânjenit de existența unor măsuri de izolare sau distanțare datorită unor boli sau altor evenimente neprevăzute.

3 Likes

A fost un curs deosebit, interesant, și în care am învățat foarte multe lucruri noi. Mulțumesc mult

4 Likes

Felicitări pentru calitatea materialelor și pentru modul de desfășurare a cursului! Mulțumim mentorilor pentru profesionalism și răbdare. Sărbători binecuvântate și multă sănătate tuturor!

6 Likes

Multumim pentru stradanie . Pentru mine personal a fost foarte bun.

2 Likes

Vă felicit pentru ajutorul pe care l-ați oferit cadrelor didactice! A fost un curs util unde am acumulat cunoștințe necesare predării online.

3 Likes

Multumesc pentru informatiile, ajutorul si intelegerea oferite! Succes cu urmatorii cursanti!

3 Likes

Mulțumim întregii echipe pentru susținere și suport!

2 Likes

O idee foarte bună a fost organizarea acestui curs! Noțiunile au fost foarte interesante și bine structurate, astfel încât cursul a fost ușor și plăcut de parcurs! Vă mulțumesc!

2 Likes

Mi-am dorit sa particip la un astfel de curs ! Dorinta mea a devenit realitate! Am avut parte de o experienta inedita si de o comunitate de care , parca , imi pare rau sa ma despart ! Va multumesc pentru aceasta sansa si va felicit pentru interes si disponibilitate ! Mult succes in tot ceea ce intreprindeti!

3 Likes

Bună ziua! Am participat la un curs interesant, util, mai ales în aceasta perioada! Felicitări și mulțumesc echipei care m-a ajutat să îmi îmbogățesc bagajul de cunoștințe în predarea online!

3 Likes

Felicitări pentru calitatea materialelor și pentru modul de desfășurare a cursului! Mulțumim mentorilor pentru profesionalism și răbdare. Sărbători binecuvântate și multă sănătate tuturor!

2 Likes

A fost o plăcere și o mare bucurie să particip la acest curs. Sper că și alți colegi vor avea această oportunitate. Am fost o echipă de șase din școala la care lucrez, iar experiența acumulată ne va fi de mare folos în activitatea cu elevii. Numai bine tuturor! Sper că veți mai avea astfel de inițiative!

3 Likes

Va multumesc pentru acest curs deosebit de util, mai ales pentru aceasta perioada dar nu numai.
Vreau sa felicit toti mentorii acestui curs!

3 Likes

O experiență reușită pentru care vă mulțumesc mult! Am învățat într-un timp scurt foarte multe lucruri noi necesare continuării învățării în online, iar ceea ce mi-a plăcut a fost posibilitatea de a colabora cu profesori din țară. Mult succes pe mai departe!

1 Like

Asa cum am.scris si pe fluxul.classroom-ului Digital nation, acest curs a fost chiar util.pentru mine, mi-a imbunatatit abilitatile informatice si m-a familiarizat cu platformele de e-learning. O experienta formativa pe care o recomand tuturor, datorita modului prompt, clar, concis si eficient in care s-au transmis informatiile, a activitatilor practice propuse, a si a modului de evaluare, care s-a axat, asa cum am mai subliniat, pe competente si.nu.pe reproducere de continuturi. Felicitari echipei Digital nation!

2 Likes

A fost un curs util si interactiv! Felicitari pentru informatiile primite! Felicitari echipei Digital nation!

3 Likes

Doresc să adresez sincere FELICITĂRI întregii echipe! Ați demonstrat profesionalism și mult tact pedagogic!! BRAVO! Datorita vouă, am avut un dublu câștig: experiență certificată și șansa de a cunoaște câțiva oameni deosebiți din același domeniu. Mii de mulțumiri!!!

3 Likes

Multumim!Un curs util si interesat

2 Likes