Extensii Meet

Extensiile Meet sunt gratuite sau trebuie platite?

Va rog sa puneti intrebarea la categoria #intrebari-mentor

Buna ziua.
Folosesc Mozilla Firefox, nu Google Chrome.
Pentru Mozilla sunt valabile aceleasi extensii sau sunt altele?

RUGAM sa ne aratati impartirea in camere dca extensie meet. E utila pentru munca pe grupe.

Nici eu nu am reusit sa le.descarc

Nici eu nu pot sa le descarc.

Pentru Chrome aveti aceasta extensie pentru Meet

Pentru Mozzila aveti urmatoarea extensie

Bună ziua. Am descărcat extensia Grind View, dar văd doar 16 persoane. Am încercat și Mozaic și nu reușesc să văd toate persoanele participante. Unde am greșit? trebuie să fac anumite setări la extensie? MULȚUMESC!

Buna ziua, aveti aici o mica prezentare, raspunsul dvs il aveti mai spre sfarsitul videoclipului.

1 Like

Mai aveti aici cateva extensii pentru meet, poate va vor fi utile.
:one: Vizualizare grilă - Vizualizarea grilă face posibilă vizualizarea tuturor elevilor dvs. pe ecran simultan. Nu recomand vizualizarea în grilă pentru studenți, deoarece poate interfera cu capacitatea lor de a vedea o versiune mare a ecranului de prezentare. Grid View:
:two: Nod - Această extensie Chrome adaugă reacții de tip facebook la Google Meet. Elevii pot bate din palme, ridica mâna sau LOL în timpul sesiunii fără a întrerupe vorbitorul.
:three: Participare la întâlnire - Această extensie înregistrează instantaneu prezența la sesiune pe Foi de calcul Google.
:four: Push to Talk - Când este instalată această extensie, puteți utiliza bara de spațiu pentru a dezactiva și a activa sunetul microfonului. Aceasta este o extensie excelentă pentru tinerii studenți care se luptă să apese butonul de dezactivare / dezactivare a sunetului.
:five: Separator de ferestre Dualless - Utilizați Dualless pentru a vă împărți ecranul în două ferestre, astfel încât să puteți partaja ecranul și să vă monitorizați clasa în același timp.

Am descarcat si eu extensia Grid View și nu functioneaza. Daca incerc sa o folosesc, ma vad doar pe mine, indiferent ce selectez in dreptul ei. Ce ar trebui sa fac?