Despre programul Profesor în Online

Profesor în Online se adresează acelor profesori ce vor să facă “saltul” într-o lume digitală, să ajute sistemul educațional să evolueze și să creeze noi experiențe de învățare pentru elevi.

Programul este structurat pe două module și conține exercitii pe diferite niveluri de complexitate astfel încât este potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei ce au finalizat forma programului în varianta neacreditată sau au deja dexteritate digitală.

În partea teoretică a programului, (30%), ne vom întâlni în webinarii live. Vei avea la dispoziție inregistrarile, tutoriale simple cât și suportul de curs în format PDF. Partea practică (70%) va fi compusă din exercitii și proiecte, în urma carora vei sti sa utilizezi instrumente digitale de la A la Z, cat si sa le integrati “la clasă”. Cunoștințele acumulate le vom verifica împreuna prin evaluări intermediare, prin portofoliu și prin evaluarea finală. La fel ca până acum, avem alături o întregă echipă de sprijin.

Absolvenții vor primi 16 puncte de Credit Profesional Transmisibil și Atestatul. Însă, poate cel mai important, programul îți va aduce încredere in puterea ta de a te adapta oricarei conditii .

:pushpin: Aici structura programului: https://digitalnation.ro/profesor-in-online-structura-program/

Te așteptăm alături!

2 Likes

Bună ziua, la ce ore vor avea loc webinariile? Dat fiind faptul că nu știm încă dacă vom fi sau nu la cursuri , la școală.

Buna ziua!

Puteti vedea aici calendarul. Sunt maxim 4 ore pe zi si puteti alege intre 2 intervale: 8-12 sau 16-20.

Zi frumoasa!
Echipa Digital Nation

1 Like

Vă mulțumesc !