Despre portofoliul final

Dragi profesori,

Cursul “Profesor in Online” se va termina cu un Portofoliu Final, ce poate fi Admis sau Respins. Intocmirea Portofoliului Final se va face pe baza unora dintre exercitiile pe care le primiti in Classroom. Pentru a putea completa Portofoliul Final, este nevoie ca, in timp ce va faceti exercitiile (pe care la gasiti in Classroom), sa faceti capturi de ecran. Aceste capturi de ecran trebuie sa le pastrati dumneavoastra, pana la finalul cursului, in propriul calculator.

Inafara de capturile de ecran, in portofoliul final vor aparea si notele dvs. la evaluarile zilnice, evaluari ce au la baza teoria (webinarul, tutorialele) si exercitii practice.

Va invitam ca atat intrebarile legate de exercitii sa le puneti aici - o intreaga comunitate va poate ajuta oriunde va blocati.

Succes!
:boom: :100: :boom:

1 Like

Bună seara, Webinarul, tutorialele le putem păstra/salva? Dacă da, de unde și cum? :pray:t2:mulțumesc

Bună seara! Cum vom încărca exercițiile practice: vom face un word din capturi și îl atașăm sau punem direct capturile de ecran cu exercițiile rezolvate? Mulțumesc!

Hey, Lavinia!
linkurile de tutoriale si de webinar le poti copia si pastra :slight_smile:

hey! nu trebuie sa le incarci, ci sa pastrezi capturi de ecran in calculatorul tau, pentru portofoliul final. :slight_smile: nu uita sa dai “marcheaza ca terminat” dupa ce le finalizezi.

Mulțumesc!