Despre categoria Întrebări pentru MENTOR

Întrebări pentru mentor în timpul webinarului live.

:bangbang: În timpul webinarului nu veți putea interacționa în direct cu mentorul. Acesta va preda cursul fără interacțiune cu publicul. Dacă aveți întrevări, le veți putea adresa aici și mentorul le va prelua în timp real în timpul cursului și va raspunde.

Vă rugăm,
:pushpin: puneți întrebări legat doar despre webinarul la care participați;
:pushpin: asigurați-vă că nu s-a pus deja întrebarea o dată;

Succes!

Mai pot reface evaluarea modul1?

Buna! Evaluarile nu se pot reface.

Buna seara! Am completat evaluarea de la Cap. 1. La intrebarea - Ce opțiuni îți oferă butonul ”Prezintă acum”, într-o întâlnire Meet? - din ce stiam eu, utilizand la clasa Meet, initial am bifat primele trei variante de raspuns. Insa am studiat si cursul dvs in care s-a prezentat foarte frumos aplicatia Meet. Surpriza a fost ca, in legatura cu raspunsul la intrebarea amintita, variantele de raspuns ar fi fost doar primele doua. Bulversata fiind, am bifat primele doua. Din pacate, aceasta a fost singura intrebare la care am gresit. Va rog, daca s-ar putea sa nu mai fie ambiguitati… Multumesc!

Maine, 12 septembrie trebuie să fim prezenți în classroom pentru a fi contorizată prezența?

Hey :slight_smile: Capitolul 2 se extinde pe 2 zile, azi si maine. Daca termini tot astazi, nu trebuie sa intri si maine. succes!

Mulțumesc!

1 Like

M-am logat ca elev.

Buna ziua! Nu reusesc sa trimit documentele. Le-am scanat pe telefon, dar mai departe nu reusesc nimic. Le-am trimis si pe Watsapp, pe Facebook, crezand ca macar asa le voi putea descarca in calculator si dupa aceea le voi putea incarca pe pagina de pe platforma. Dar nici asa nu reusesc. Imi cere un cod pe care nu stiu de unde sa il iau.

Pentru fiecare pas pe care il fac folosind aceasta tehnologie (cu totul noua si straina pentru mine) se pare ca am nevoie de cineva care sa ma indrume si sa ma scoata din impas.

Va rog sa ma ajutati!

Buna ziua !
Am urmarit cu atentie materialele postate, dar nu gasesc explicatii decat pentru clasele de liceu. Va rog sa acordati mare atentie claselor mici . Revin cu intrebarea: cum organizam intr-un classroom, disciplinele claselor 1-4 ?

Aveti dreptate ! In testul al doilea, sunt ambiguitati sau lipsesc informatii, atat din cursuri cat si din filmele de prezentare ( cu care se rezolvau cerintele) !

Vă rog să puneti linkul care monitorizează prezenta. Intru pe multe linkuri din email dar timpul trece repede. Vă mulțumesc!

szexdcfvgbhnj

Bună ziua ! Nu este o întrebare, mai bine zis un ajutor pentru colegii de chimie, fizică, matematică,etc: pe Jamboard se poate folosi o tableta grafica, Se scrie ca la tabla.