Desfasurarea Seriei I-B - Prezenta, Metodolgie, Incurajari :)

Bine ai venit in seria I-B!

Informări despre desfășurarea cursului:

 • Cursul are 2 module
 • Fiecare modul are 4 capitole, conform programului
 • Un captiol se poate intinde pe durata a 1-3 zile, în funcție de complexitate
 • La finalul capitolului 4, veți avea Evaluarea Intermediară - final de modul 1, la fel la finalul capitolului 8 - Evaluare Intermediara pentru final de modul 2.
 1. Pentru a trece în Modulul 2, trebuie să aveți o prezență de 75% la activitățile teoretice, practice și evaluările de parcurs și un punctaj de minim 40 de puncte la Evaluarea Intermediară in Modulul 1.

 2. Pentru a avea prezența zilnică maximă trebuie să:

 • Fiti logați cu adresă de @profesorinonline în Gmail atunci când sunteți în webinar, completat exercițiile sau evaluările.
 • Participați la webinar intre 10 - 11:30 sau intre 16 - 17:30 (in functie de cum aveti programul in acea zi). Daca nu veti avea posibilitate sa participati in acea zi, puteti recupera urmarind inregistrarile puse la dispozitie ulterior cu termen limita, pana in ultima zi a fiecarui capitol.
 • Să completați activitățile practice (exercițiile) și să dați “turn in” / “trimite tema” atunci când le-ati finalizat, cu termen limita, pana in ultima zi a fiecarui capitol.
 • Să completați evaluarile de final de capitol pana la finalul modulului, dar va recomandam sa le completati pana la final de capitol daca nu aveti situatii speciale (nota este doar pentru evaluare proprie, ea nu este luata in considerare)
 • Sa completati Evaluarile Intermediare si sa le treceti cu minim 40 de puncte.

Atenție! Toată activitatea este monitorizată iar toate activitățile trebuie completate până la finalul fiecărui modul pentru a putea fi luate in considerare.

Iată și câteva sfaturi:

 • Rezervă-ți în medie 4h/zi pentru acest curs (vizionare teorie, exerciții practice și evaluare), un segment de timp dedicat, pentru beneficii maxime.

 • Sprijină-ți colegii, răspunde la intrebări, comunitatea e puternică, feedback-ul este important, profită de faptul că faci parte dintr-o clasă și un curs atât de mare. Toate conversațiile, cererile de ajutor au loc pe platforma de suport: profesor.digitalnation.ro.

 • Webinariile vor fi înregistrate și accesibile ”în direct” de la [10.00 la 11.30] sau de la [16.00 la 17.30]. Este aceeași lecție și dimineață și după-amiază și nu este zilnic, ci conform programului de curs - o lecție pe fiecare subiect, în total 4 lecții per modul, adică 8 lecții în întregul curs.

 • Folosește doar emailul de @profesorinonline.ro pentru acest curs ca să ai acces la toate platformele de lucru și beneficiile GSuite for Education.

 • Acest curs este o investitie de timp în dezvoltarea proprie, profită la maxim! Dacă ai întrebări, dorești să testezi instrumentele predate împreună cu alți colegi, aici este locul potrivit, fă-ți timp să încerci tot ca să îți dai seama ce te poate ajuta cu adevarat la școală.

 • Rezultatele tale depind de investitia ta de timp si mai ales de starea pe care o ai atunci când deschizi cursul. Nu ai de ce să fii stresat dacă ești începător și nici dacă ești avansat - conținutul și experiența de învățare au fost gândite adecvat pentru orice nivel de abilități și cunoștințe.

 • Echipa Digital Nation răspunde la întrebări doar pe platforma profesor.digitalnation.ro - conținutul acestei clase nu este monitorizat îndeaproape, este doar un ”spațiu de practică” pentru profesorii participanți. În acest ”spațiu de practică” nu aveți ce să ”stricați”, așadar testați, apăsați butoane, comunicați cu curaj.

 • Pe parcurs ce vom avansa prin materiale, vei ajunge să construiești un portofoliu din exercițiile practice și, mai mult, vei avea propria clasă în Classroom, creând o lecție de probă cu feedback de la colegi. O experiență cap-coadă în digitalizarea învățării. Cu auto-disciplină, știm că poți rămâne concentrat până la final, deja zeci de mii de profesori au reușit în primăvară!

 • Noi ne dorim să termini acest curs ca absolvent, să îți fie util ce ai învățat și să folosești cu plăcere resursele puse la dispoziția ta. Suntem optimiști și considerăm că poți deveni un ”Profesor în Online” foarte bun! Sperăm că și tu ai încredere în forțele tale :slight_smile:

Mult succes și bucură-te de această ”călătorie de învățare în online”!

20 Likes

Mulțumim!

1 Like

Multumim!

1 Like

Multumesc!

Multumim!

Vă mulțumim!

Mulțumesc!

Astept sa ne vedem si sa colaboram!

Multumesc!

Multumesc! Succes echipei , mult succes si noua !!!

1 Like

Multumesc!

Mulțumim!

Multumim!

Mulțumim! Succes, tuturor!

Mulțumim!