Depasire interval orar

Daca trimit tema la ora 21, este in regula?

1 Like

Dimineata am inteles ca tema se poate trimite in cursul zilei.

1 Like

Pe mail este data ora 22.

1 Like

Hey, Liliana! Te referi la exerciiile practice sau la evaluare? :smiley:
Noi te incurajam sa faci exercitiile si evaluarea in intervul 8-12 sau 16-20, la alegere, insa daca nu reusesti, ai pana la finalul zilei. Merci ca ne-ai informat.

Multumesc! O seara frumoasa!

1 Like

Bună seara !
Nu ştiu dacă am înţeles corect informaţia transmisă în cadrul webinarului. Dacă optăm pentru un anumit interval orar, predarea temelor şi completarea chestionarului trebuie să nu-l depăşească ? Eu chiar m-am străduit să mă încadrez în acest interval, analizând “printre picături” tutorialele puse la dispoziţie, depunând eforturi în rezolvarea, în timp util, a exerciţiilor şi în completarea chestionarului. Din discuţiile de pe forum, înţeleg că m-am înşelat. Avem la dispoziţie întreaga zi ? Nu s-au făcut precizări clare în această direcţie. Normal că un interval de timp mai mare este în avantajul nostru, având atât posibilitatea de a procesa informaţia primită, cât şi şansa de a ne gestiona altfel timpul.
Mulţumesc anticipat pentru răspuns !

Hey, Ada!

este de preferat sa te incadrezi in intervalul ales insa avem flexibilitate, intelegem, daca ai nevoie sa le rezolvi pana la finalul zilei de lucru este ok si sunt luate in considerare.

spor!

Mulţumesc!

1 Like