Cum șterg o clasă în Google Classroom?

Ștergerea unei clase
Se selectează meniul principal opțiunea Cursuri. Se accesează din colțul din dreapta cursul pe care vrem să îl ștergem. Se alege opțiunea Cursuri arhivat e (cursul este mutat într-un folder din meniul principal, echivalentului lui Recycle Bin / Cos de Gunoi,și dacă se dorește ștergerea definitivă se activează delete sau este restaurat în lista cursurilor).

PAS 1:

Pas 2:

Pas 3:

Felicitari! Ati sters o clasa!