Cum se verifica temele?

Cum stim daca ati primit temele? Si cum aflama daca le-am facut corect?

1 Like

Draga Steliana,

Temele sunt spatiul tau individual de lucru. Este important sa le faci si in timp ce le faci sa faci capturi de ecran pentru ca unele din aceste teme vor face parte din portofoliul tau final, ce poate fi admins sau respins. Pentru a vedea daca le-ai facut corect, te poti sfatui pe “flow” in classroom sau aici cu colegii pentru a cere feedback. Te rugam ca dupa ce iti faci exercitiile sa dai “turn in”, astfel incat sa stim ca le-ai facut pentru ziua respectiva. Mult spor!

Va rog sa-mi spuneti unde se face portofoliul personal ? Trebuie sa facem noi ceva sau se gaseste in activitatea noastra ? Daca lucram zilnic temele si testele, asta inseamna ca se aduna in PORTOFOLIUL PERSONAL ?

Hey, Alexa! :slight_smile:

portofoliul personal il vei face la finalul cursului, adaugand capturi de ecran din activitatea ta practica si notele de la evaluarile zilnice. succes!

Capturile de ecran si testele se duc singure si se pastreaza in DRIVE si le iau la final de acolo sau trebuie sa -mi fac eu un folder pe calculator , pentru a-l folosi atunci ?

nu se pastreaza in drive decat daca iti faci tu un folder in drive unde sa le pastrezi. Daca nu, trebuie sa iti faci propriul folder in calculatori.

Multumesc pentru lamuriri !

1 Like

Multumesc mult! M-am lamurit si eu!

Am completat chestionarul, am facut tema, am citit materialele, dar la activitate sunt trecute doar 3 teme, nu 5. Unde am gresit?

1 Like

Bună seara! Nu reușesc să fac capturi sub nicio formă. Pot face fotografii în locul acestora și să le folosesc la portofoliul personal? Mulțumesc!

Sunt 2 teme - chestional initial care e optional + si o tema cu google meet
si 1 evaluare zilnica

celelalte 2 sunt sa spunem, teorie

daca folosesti windows 10 - apasa tasta windows si tasteaza snipping tool - new - trage un dreptunghi pe ce vrei sa “pozezi”, save in folderul unde vrei sa le pastrezi.

1 Like

Mulțumesc!

1 Like

Multumesc mult! Am scris mesaje, dar am vazut ca nu erau la activitate.

1 Like

Prtscr și apoi Crrl+V pe laptop unde vrei sa la salvezi. Pe laptop.

Mulțumesc!

Si cu butonul de pe calculator/laptop PrtScr (printscreen) se poate. Apoi le cautati in acest PC> imagini>capturi de ecran

1 Like

e super cat de frumos va ajutati reciproc!!

2 Likes

Da, nu se poate preda tema

  1. Sunteți gata să lucrați în echipă? <

. Cum sa procedam?

hey!

Exercitiile ce au venit ieri trebuie facute pana la finalul capitolului :slight_smile:

1 Like