Cum pun o întrebare aici?

Pe platforma profesor.digitalnation.ro există mai multe moduri de a intra într-o conversație sau de a pune o întrebare.

Puneți întrebari prin deschiderea unui Subiect Nou

În pagina principală, în secțiunea de sus, veți găsi opțiunea de a deschide un subiect nou.

Subiectele deschise pot fi de mai multe feluri:

  • Întrebari despre cum se folosesc platformele ppe care le folosiți la curs (Classroom, Meet, etc). Pentru a fi identificate ușor și pentru a încuraja comunitatea să răspundă rapid, recomandăm să:

    1. Adăugați subiectul în categoria relevanță. De exemplu, categoria “Classroom” pentru întrebări care au legătură cu această aplicație.
    2. Încercați să folosiți titlluri care să ne ajută să identificăm cât mai rapid și să încurajeze comunitatea să ofere un răspuns. Exemple de titluri folosite:
  • Întrebari în care cereți ajutorul pentru o problemă tehnică (lipsă acces în plaftormă, dificultăți de utilizare, etc) sau întrebări despre programul de curs. Exemple de titlu:

Puneți întrebări prin comentarii la subiecte deschise.

Încurajăm comunicarea constructivă pe subiectele deschise de către mentorii Digital Nation sau pe întrebările / subiectele deschise de către ceilalți profesori.

Puteți adresa o întrebare direct într-un subiect deschis printr-un comentariu. Mai multe detalii despre cum se ia parte la o conversație folosind comentariile găsiți în acest tutorial rapid.

8 Likes