Cum ma înregistrez pe platforma profesor.digitalnation.ro?

Bine ați venit!

Pentru înregistrare vă invităm să studiați pașii de mai jos. Nu uitați să citiți și restul tutorialelor din categoria Cum folosesc profesor.digitalnation.ro

Pașii pentru înregistrare

Pasul 1). Din pagina principală accesați butonul “Înregistrare” din meniul din dreapta sus.

Pasul 2) Se va deschide o fereastră de unde puteți alege două variante de creare a contului.

  1. Cont cu adresa personală (yahoo.com, gmail.com). E important să puneți numele dvs. complet cât și adresa pe care ați folosit-o când v-ați inscris în program astfel încât să vă putem identifica în cazul în care aveți nevoie de ajutor.
  2. Recomandat: cont cu adresa @digitalexplorer.ro sau adresa de email de gmail.com pe care ați folosit-o cand v-ați înscris în program. Pentru aceasta apăsați pe butonul Google.

În funcție de opțiunea aleasă de dvs. veți fi direcționat către:

  1. Confirmarea adresei de email dacă ați ales opțiunea să vă înregistrați cu adresa personală. Veți primi pe emailul dvs. personal un link de activare pe care care trebuie să îl accesați.

Screenshot at Apr 04 13-37-31

  1. Selectarea adresei de @gmail sau @digitalexplorer.ro Dacă ați ales opțiunea de autentificare prin Google veți avea nevoie să introduceți parola dvs. de la acea adresă. Important: Digital Nation nu stochează datele despre parola folosită de dvs. la gmail.com sau digitalexplorer.ro Procesul de autentificare este rezolvat de către Google și nu de către platforma profesor.digitalnation.ro.

2 Likes