Cum e bine sa ordonam disciplinele claselor primare folosind classroom?

Am vazut ca e greu cu organizarea, in ciclul primar, a lectiilor pe discipline, si a sarcinilor in cadrul fiecarei lectii . Cred ca ne ajuta mai mult daca am crea cate un curs care se va numi LB SI LIT ROM-clasa a II-a, MATEMATICA SI STIINTE ALE NATURII -clasa a II-a, DEZVOLTARE PERSONALA-clasa a II-a, ARTE VIZUALE SI ABILITATI PRACTICE-CLASA a II-a, etc. In fiecare CURS-DISCIPLINA, voi avea in stanga SUBIECTUL-UNITATEA DE INVATARE si dedesubt, voi avea lectiile parcurse, cu Intrebari, Material, Teme, Teme cu chestionar. Ma gandesc ca si evaluarile se vor organiza in NOTE si ne va fi totul bine organizat. Eu asa gandesc acum . Nu stiu nici eu, daca e bine asa . Ce parere aveti? Eu zic sa exersam aici asa, pentru ca, asa cum a zis Armina, aici nu stricam nimic. Pe platforma scolii mi-e teama sa nu stric ce a facut administratorul. CE PARERE AVETI, CUM ATI LUCRAT in sem al II-lea, ce experiente ati avut ?

1 Like

Sfatul meu este sa creati o singura clasa a II-a si la Activitate la curs sa va creati cate un subiect/topic pentru fiecare din materiile predate. Asa nu veti avea 4 clase la care sa adaugati la fiecare elevii si nici elevii nu vor avea mai multe clase de urmarit.

1 Like

Este foarte greu pentru un învăţământ primar ca să fie “subiectul” fiecare disciplină. Este ceva ca la messenger. Se pierd toate printre rânduri. Temele când vin, vin de-a valma . mie mi se pare mai uşor cum a zis @ALEXA.M

În primăvară am lucrat aşa cum spui @slavevalentin şi a fost cumplit. Am mai invitat şi celelalte specialităţi să predea alături de mine. Asta a fost şi opinia părinţilor.

1 Like

Aici fiecare este liber sa isi aleaga metodele dupa cum ii este mai usor. Am intalnit in schimb multi care au lucrat dupa varianta expusa mai sus, de aceea am si prezentat-o, nu ca sunt eu subiectiv pe ea ci doar ca a fost folosita de mai multe cadre didactice invatatori…pe care i-am intalnit in diverse cursuri sau i-am ajutat in cadrul platformei Gsuite.
Inca o data ambele variante sunt de ales…fiecare isi alege ce ii este mai util si mai usor. :wink:

2 Likes

Ma bucur ca subiectul este dezbatut. Asa vom descoperi cum e mai bine sa ne organizam cand lucram in CLASSROOM . Va multumesc !

Cel mai ușor este să ai o singură clasă cu profesorii și elevii ei.