Cum configurez adresa de email primita @profesorinonline.ro?

Pas 1. Deschideți email-ul primit de la Echipa Digital Nation cu subiectul ”Profesor in Online Expres - Datele tale de autentificare pentru acces la curs”, pe care l-ați primit pe adresa personală folosită la înscriere.
:exclamation:Vă rugăm să verificați și în SPAM.

Pas 2. Urmăriți tutorialul video de mai jos în care sunt explicați pașii pentru activarea adresei și schimbarea parolei.

:stop_button: În cazul în care doriți să schimbați viteza de redare a videoclipului, vă invităm să vedeți cum se poate face asta AICI: https://profesor.digitalnation.ro/t/cum-setez-o-viteza-de-redare-mai-mica-a-tutorialelor/21312


Nu v-a ajutat tutorialul de mai sus? Aici Configurarea / activarea adresei de e-mail pas cu pas :pushpin:

Pas 1. Deschideți pe calculator o nouă fereastră într-un browser. (Acesta poate să fie oricare browser pe care îl aveți instalat) și scrieți www.gmail.com în bara de sus.

Pas 2. Completați cu informațiile primite pe email-ul personal (cel folosit la înscriere):

Pas 3. Acceptați termenii și condițiile:

Pas 4. Creați o parolă nouă pe care sa nu o știe nimeni altcineva și care să aibă minim 8 caractere. Confirmați parola și apăsați pe “Modificați Parola”


Pas 5. Confirmați și gata, v-ați logat cu succes.


În cazul în care deja folosiți o adresă de Gmail :pushpin:

puteți adăuga și contul @profesorinonline.ro pentru a rămâne logați pe ambele. Apăsați pe pictograma din dreapta sus image , adăugați alt cont și scrieți cealaltă adresă:

O altă variantă pentru a vă asigura că sunteți mereu conectați cu adresa @profesorinonline.ro :pushpin:

este să folosiți browsere diferite pentru adresele de email. Exemplu: puteți folosi Google Chrome pentru adresa de @profesoriinonline.ro și Mozilla Firefox pentru adresa de email personală.

Pentru a descărca browser Google Chrome, puteți apăsa aici iar pentru Mozilla Firefox aici.


:exclamation: :exclamation:IMPORTANT :exclamation: :exclamation:

  • Dacă ați încercat toți pașii de mai sus și totuși nu ați reușit, lăsați-ne un comentariu în acest articol cu adresa dvs de email și o poză cu pasul la care întâmpinați dificultăți.
  • Implicați-vă în comunitate prin întrebări și răspunsuri la subiectele pe care le vom discuta pe această platformă. Daca știți rezolvarea sau daca aveți soluții, împărtășiți-le și cu colegii dvs.

Bună seara!
Am activat noua adresă, însă nu mi s-a cerut o parolă nouă, doar să accept termenii și a creat-o. Mai pot schimba acum parola cu una nouă? Mulțumesc!

2 Likes

Bună dimineața!
Am reușit astăzi să schimb parola.

1 Like

Mulţumesc! Foarte util tutorialul, dar şi explicaţia pe paşi mici .În acest ultim exemplu apare este acelaşi drum parcurs de mine.Nu mi s-a cerut schimbarea parolei.

Nu reusesc sa imi activez contul. Imi spune ca parola e gresita.

Aici gasiti prosibilele erori: Nu ma pot autentifica! Unde gresesc?

În cazul în care ați verificat lista posibilelor greseli la autentificare și tot nu merge, vă rugăm sa ne trimiți aici sau #Ajutor-tehnic o poza cu eroarea.

Multumim!

Am parcurs toți pașii si mi se răspunde că datele nu mai sunt valabile

Buna ziua!

Dna Simona Borcea, cu ce adresa de email va logati?

Multumim!

Am primit linkul cu care să autentifice,dar cînd îl utilizeze,spune că a expirat…cu adresa simonaflorinaborcea@profesorinonline

Dna Simona, daca v-ati inscris cu adresa simonaborcea29@yahoo.com, ati fost transferată in seria C pentru ca nu ati completat pana luni, 28 septembrie ora 20.00 formularul de inscriere și nu am avut datele dvs. Adresa aceasta nu este valida simonaflorinaborcea@profesorinonline. Veti primi o adresa valida la inceput seriei C in 21 Octombrie.

Ati primit un email legat de transferul dvs.

Speram ca este in regula.
Multumim!