Cum adaugați adresa de @profesorinonline.ro alaturi de adresa personala de @gmail.com?

Adaugarea unei noi adrese

Ati primit e-mail-ul cu datele de conectare pentru noua adresa @profesorinonline.ro insa atunci cand accesati www.gmail.com sunteti directionat catre adresa de e-mail personala.

:question:Ce e de facut?

Trebuie sa adaugati si adresa @profesorinonline.ro astfel incat ambele sa fie salvate in suita Google. Dvs. veti putea face schimbarea foarte usor atunci cand doriti sa va verificati e-mail-urile.

Vă invităm să vizionați acest tutorial, care să vă ajute cu această dilemă:


În cazul în care nu v-a ajutat acest tutorial, gasiți mai jos pasi necesari pentru a adauga adresa noua:

Pasul 1. Din adresa dvs. personală de e-mail accesati pictograma cu initiala dvs. (sau poza de profil) din colțul din dreapta sus al ecranului.


Screenshot at Apr 05 11-08-22

Pasul 2. Se va deschide o fereastra in care puteti vedea toate adresele “salvate” in contul de Gmail. Aici sunt doua optiuni:

  1. Daca aveți adresa nouă de email de la Digital Nation configurată / activată, puteți naviga direct pe adresa dorita. :exclamation: In exemplul de mai jos, pot sa aleg sa accesez adresa mea personala de @gmail.com, sau adresa @profesorinonline.ro. Daca astept un e-mail pe adresa personala pot sa intru de aici, e ca si cum aș schimba profilul.

  1. Dacă nu aveti adresa noua @profesorinonline.ro configurată/ activată, puteți sa o adaugați dând click pe campul “Adaugati cont nou” / “add another account” ca in imaginea de mai jos.

Veti fi directionat catre o noua pagina unde puteti sa adaugati adresa @profesorinonline.ro asa cum ati ati primit-o pe e-mail si sa urmati in continuare instructiunile din tutorialul - Cum configurez adresa de email primita @profesorinonline.ro?

Daca aveti intrebari, sau nelamuriri lasati-ne un mesaj.

Nu este acceptata adresa primită mihaela.cristea@profesorinonline.ro. Nu înțeleg de ce.

hey Mihaela! o să re rugăm să ne dai forward la datele de logare (din e-mailul primit) pe help@profesorinonline.ro ca să putem verifica. mulțumim!

mihaela.cristea@profesorinonline.ro
Mihaela123!

Draga Mihaela,
de te rog un mail catre help@profesorinonline.ro

Nu reușesc să mă autentifica cu telefonul pe platformă. Pe calculator, am reușit, dar am nevoie la un exercițiu să mă autentifica și să trimit capturi din Classrom. Nu reușesc. Mă puteți ajuta?

Buna, Nicolae! sunt aceleasi date de logare ca la contul de pe laptop. ai reusit?