Cum activez adresa de email primita @profesorinonline.ro?

Pas 1. Deschideți email-ul primit de la Echipa Digital Nation cu subiectul ”Profesor in Online - Configurare adresa de email”, pe care l-ați primit pe adresa personală folosită la înscriere.
:exclamation:Vă rugăm să verificați și în SPAM.

Pas 2. Urmăriți tutorialul video de mai jos în care sunt explicați pașii pentru activarea adresei și schimbarea parolei.

:stop_button: În cazul în care doriți să schimbați viteza de redare a videoclipului, vă invităm să vedeți cum se poate face asta AICI: Cum setez o viteza de redare mai mica a tutorialelor?


Nu v-a ajutat tutorialul de mai sus? Aici Configurarea / activarea adresei de e-mail pas cu pas :pushpin:

Pas 1. Deschideți pe calculator o nouă fereastră într-un browser. (Acesta poate să fie oricare browser pe care îl aveți instalat) și scrieți www.gmail.com în bara de sus.

Pas 2. Completați cu informațiile primite pe email-ul personal (cel folosit la înscriere):

Pas 3. Acceptați termenii și condițiile:

Pas 4. Creați o parolă nouă pe care sa nu o știe nimeni altcineva și care să aibă minim 8 caractere. Confirmați parola și apăsați pe “Modificați Parola”


Pas 5. Confirmați și gata, v-ați logat cu succes.


În cazul în care deja folosiți o adresă de Gmail :pushpin:

puteți adăuga și contul @profesorinonline.ro pentru a rămâne logați pe ambele. Apăsați pe pictograma din dreapta sus image , adăugați alt cont și scrieți cealaltă adresă:

O altă variantă pentru a vă asigura că sunteți mereu conectați cu adresa @profesorinonline.ro :pushpin:

este să folosiți browsere diferite pentru adresele de email. Exemplu: puteți folosi Google Chrome pentru adresa de @profesoriinonline.ro și Mozilla Firefox pentru adresa de email personală.

Pentru a descărca browser Google Chrome, puteți apăsa aici iar pentru Mozilla Firefox aici.


:exclamation: :exclamation:IMPORTANT :exclamation: :exclamation:

  • Dacă ați încercat toți pașii de mai sus și totuși nu ați reușit, lăsați-ne un comentariu în acest articol cu adresa dvs de email și o poză cu pasul la care întâmpinați dificultăți.
  • Implicați-vă în comunitate prin întrebări și răspunsuri la subiectele pe care le vom discuta pe această platformă. Daca știți rezolvarea sau daca aveți soluții, împărtășiți-le și cu colegii dvs.

Bună seara!
Am activat noua adresă, însă nu mi s-a cerut o parolă nouă, doar să accept termenii și a creat-o. Mai pot schimba acum parola cu una nouă? Mulțumesc!

1 Like

Bună dimineața!
Am reușit astăzi să schimb parola.

1 Like

Mulţumesc! Foarte util tutorialul, dar şi explicaţia pe paşi mici .În acest ultim exemplu apare este acelaşi drum parcurs de mine.Nu mi s-a cerut schimbarea parolei.