Crearea disciplinelor in CLASSROOM

As dori sa aflu CUM E MAI BINE sa organizez in CLASSROOM, disciplinele Limba r. Matematica, etc., la clasele primare ! Disciplina va fi TEMA sau SUBIECT ? Doresc clarificari pe aceasta tema, strict pentru noi invatatorii ! Multumesc !

hey, Alexa :slight_smile: super intrebare.

În contul meu de gmail (noi nu am lucrat pe gsuit la școală pînă acum, acum vom începe) am deschis pentru fiecare capitol alt classroom. Dar dacă văd din prisma elevului, e suficient pentru fiecare materie să fie un classroom. Fizică,mate…Pe platforma școlii, în contul meu de profesor, as vrea să fie clasele9a,9c,… .Așa că eu aș opta acum pentru "Fizică9A " "Fizică9C "…Dar totuși sunt la clasa a 9/a,la fizică, 2 mari părți "Fizică_mecanică 9A "Fizică_optică 9A ".
<Sunt curioasă și eu de răspunsul din partea specialiștilor>

1 Like

Buna dimineata ! Cred ca e diferit la profesori, pt ca sunt clase paralele (deci puteti clona materialele) . La clasele mici, daca fac mai multe classroom-uri, trebuie sa inscriu aceiasi elevi in fiecare classroom, daca fac cate un classroom pt fiecare disciplina . Astept sfaturi, idei .Sper sa descopar cea mai buna varianta !

1 Like

Alexa, dacă nu se creează cursuri diferite pe discipline va fi un calvar. Poţi vedea ce a trimis învăţătoarea, dar şi ceea ce a trimis prof de ed. fizică.


Această interfaţă ar vedea-o şi un copil mic. În acest exemplu au fost invitaţi doi profesori să predea alături de Armina (să zicem ca învățătoare). Ceilalți profesori ar trebui să creeze cursuri în acest Google Classroom. Asta este cea mai complicată situație atât pt copil cât și pt toți profesorii. S-ar umple adresa de email cu mii de mesaje care de fapt nu vă interesează.

Aşa va vedea şi un copil pe flux. Vede şi "ceea ce i-a dat profesorul, dar şi ceea ce comentează colegii.

Cred că cel mai simplu ar fi ca fiecare profesor să îşi facă pe DISCIPLINĂ și CLASĂ.
Exemplu: Google Classroom ENGLEZĂ prof X cls a III-a
Google Classroom ENGLEZĂ prof X cls a IV-a
Google Classroom ENGLEZĂ prof X cls a V-a

           Google Classroom RELIGIE prof Y cls a III-a ....

În acest fel, profesorul își vede acel Google Clasroom ca niște foldere ca în imaginea următoare

Ceea ce nu înțeleg este cum vede copilul. Indicat ar fi să fie la fel ca în imaginea creată de mine

1 Like

Eu sunt de acord cu judecata ta :slight_smile:

Multumesc, pentru raspuns, Aurora !

1 Like