Creare cont pe telefon

Buna seara. As vrea sa pot accesa cursul si de pe telefon. Ma intereseaza sa pot lucra si de la scoala de luni. Cum fac?

Aceeași problemă o am și eu. Am încercat să mă conectez de pe telefon și nu am reușit. Poate fi cauza faptul că am schimbat parola inițială dată de dumeavoastră la contul personal?

Bună ziua! Se poate accesa și de pe telefon. Doar sa va logați cu contul de @profesorinonline. Puteți intra direct din gmail. Succes!

Nu am reusit! Evident ca primul lucru a fost sa incerc cu contul de aici, dar se pare ca nu stiu care mi-e parola… La o alta incercare am fost informata ca profesorinonline nu e de incredere. Nici digitalnation. Apoi am incercat sa descarc classroom-ul pt adresa de curs. Teapa! Au zis ca nu se poate. Apoi am postat mesajul de ieri la Ajutor tehnic. Mai incerc!

Buna, Ana!

Parola este cea primita pe mail, acum aprox. o saptamana, pe mailul personal.

Trebuie sa iti instalezi aplicati Google Classroom pe telefon si Gmail. te conectezi la adresa de Profesorinonline si pe gmail si pe classroom.

https://www.youtube.com/watch?v=TujzuSg_xKs - aveti aici un link in care vi se explica pas cu pas instalarea pe telefon.

text aldin :grinning:

Buna ziua, aveti linkul mai sus cu conectarea pe telefon a aplicatiei google classroom - https://www.youtube.com/watch?v=TujzuSg_xKs

Multumesc