Classroom cu rol de student

Bună ziua!
Când m-am logat pe Classroom am optat pentru rolul de student, prin urmare nu voi putea crea clase. Vă rog să remediați și pentru mine această problemă!

1 Like

Buna, Simona, Remediem pentru toata lumea curand :slight_smile:
Multumim!

Am aceeasi problema. Asteptam prin urmare sa se rezolve pentru toata lumea. Multumim!

1 Like

Bună ziua!
Am urmat toţi paşii care ni s-au specificat. Prin urmare, rolul pe care am considerat că îl am în cadrul cursului este cel de “student”, deci, sigur, am selectat opţiunea pentu “student”. Am cont de profesor, dar pe altă adresă.

hey, deja s-a modificat ca toti sa aveti rol si de profesor in curs, ca sa puteti testa mai bine :slight_smile:

Iris, eu înţeleg că până sâmbătă, 12 sept 2020, am avut rol de student. Adică, noi am văzut ce pot să facă elevii noştri şi ce văd pe FLUX şi ACTIVITATE. Este un caz fericit că totuşi a fost un singur profesor care a interacţionat cu grupa de elevi.

Eu pun următoarea problemă:

 • Sunt învăţătoare clasa a IV-a.
 • Alături de mine vor mai preda alte 3 persoane: prof lb străină, prof religie şi prof ed. fizică.
  Interfaţa pentru un elev este foarte complicată dacă nu se creează în cadrul claei a IV-a, alte clase efectiv pe discipline.
  ÎNTREBARE: Elevul va primi cod pentru fiecare disciplină?

Dacă nu separăm pe discipline:

 • voi primi şi eu de fiecare dată notificările celorlalţi profesori sau chiar temele puse de copil pentru altă disciplină decât cea care mă interesează pe mine. Am lucrat în şcoală din martie până în iunie în această formulă: Creare clasă - adăugare profesori şi elevi - desfăşurarea activităţii. Mi s-a întâmplat ceea ce am expus mai sus.
  ÎNTREBARE: Cum trebuie să organizăm clasa astfel încât să defalcăm disciplinele predate în clasa respectivă.

  Dacă ar fi predat CRISTINA COJOCARU sau IONUT BUHA, ar fi fost o avalanşă de informaţii în clasa respectivă.
  ÎNTREBARE: Care este varianta optimă, ca eu (elev/student/profesor) să nu primesc toate informaţiile în acelaşi loc şi amestecate.

Armina a împărţit profesorii din seria I în grupe.


Vă rog să ne arătaţi o captură de ecran într-un webinar, cu “cursurile” Arminei. Acel exemplu este valabil pentru un profesor care predă spre exemplu: POPESCU C. -cls a III-a; POPESCU C. - cls. a IV-a; POPESCU C. cls a VIII-a A şi cls a VIII-a B

Cea mai buna solutie este ca fiecare profesor sa isi creeze clasa la care preda si sa dea codul elevilor respectivi, nu la clasa respectiva sa fie asociati toti profesorii!
De exemplu - La clasa IV-a invatatorul va avea strict facuta clasa pentru invatator, iar profesorul de religie, engleza isi va face pe contul lui de classroom clasa IV unde isi va trimite codul elevilor de acolo.
Astfel fiecare va fi cu materia lui si nu va fi un “amalgam” de mesaje, topicuri s.a.m.d in acea clasa.

2 Likes