Ce fac pentru ATESTAT?

Informații despre atestat.

Dragi profesori,

pentru a finaliza cu un Atestat de Formare Continua acest curs, este nevoie sa:

  1. Atingeti o prezenta per modul de minim 75% ==> mai multe despre contorizarea prezentei, aici
  2. Prezenta de 75% per Modul va incadreaza pentru Evaluarea Intermediara. Evaluarea Intermediara trebuie trecuta cu un calificativ minim, de “Suficient”. Suficient = trebuie sa luati peste 40 de puncte din 100.
  3. Depunteti Portofoliul Final in perioada 30 Septembrie - 1 August pentru a fi admis la Evaluarea Finala. Aici, detalii Portofoliul Final
  4. Luati o nota de minim Suficient la Evaluarea Finala.

:muscle:t2: :muscle:t2: :muscle:t2:
Noi suntem siguri ca acest curs il faceti in primul rand pentru dumneavoastra si pentru comunitatea de elevi pe care o deserviti si cu interes si atentie, nu veti avea probleme in finalizarea cursului.

Va imbratisam si va dorim mult succes! :100: :boom: :heart:

3 Likes

Bună seara!
Doresc să termin acest curs dar nu am luat în clacul că voi pierde zile şi nopti citind ghiduri, concepând scenarii, participând la ore şi astfel prezenţa obligatorie fie la Web1 fie la Web 2 să fie deja periclitată. Cred că suntem capabil să ne înţelegem si să ne sprijinim. Vreau să învăţ şi să raspund în ritmul meu, în puţinul meu timp liber, vreau egalitate de sanse, vreau să mai terminam cu conditionarea asta, vreau sa vad webinariile cand timpul meu imi permite daca nu pot live. Eu v-am vazut la digital nation si de aceea mi-am dorit sa revin, dar cei care conduc uita ca suntem oameni nu roboti. Vreau sa nu-mi îngrădească NIMENI acest drept.

2 Likes

Buna, Oana,
“Regulile” sunt conform metodologiei de acreditare si au fost comunicate de la inceputul programului. Multumim!