Care ar putea fi cauza cand nu functioneaza realizarea de printscreen?

Buna seara! Am urmat pasii dati pentru a putea face capturi de ecran, dar nu se intampla nimic, cand dau CTRl+V. Ce ar putea fi drept cauza? Multumesc!

Bună seara! Am pățit și eu la fel. Încercați cu Windows + Shift + S, ținând apăsat în același timp, va apărea un plus, selectați și lipiți într-un document word sau paint.:blush:

Inainte sa apasati pe Ctrl+V trebuie sa apasati taste PrtScr (print screen) . Este pe randul de sus, pe tastatura…

https://www.dell.com/support/article/ro-ro/sln69262/how-to-use-the-print-screen-key-in-microsoft-windows-operating-systems?lang=en

uite, depinde ce windows ai :slight_smile:
daca ai MacBook apesi cmd+f4

Eu am instalat lightshot și merge f.ușor. Printscreen, selecție și salvare jpg, unde vă doriți :heart:

Multumesc! Voi incerca!!

Am folosit tasta printscreen, dar nu functioneaza cand dau CTRL+V, intr-un word, ca sa le pot salva.

De obicei un printscreen devine un fisier fotografie. Incercati sa dati ctrl+V in paint, nu in word si apoi salvati ca fisier jpg (ocupa mai putin loc decat un fisier png). Dar asigurati-va ca inainte de a folosi combinatia ctrl+V ati apasat corect pe tasta printscreen. Sunt doua situatii, in functie de tastatuta: daca prt sc este singur pe tasta, sigur functioneaza prin simpla apasare. Daca in afara de prt sc mai exista si alta comanda pe acea tasta atunci sigur trebuie o combinatie, gen Fn+prt sc sau altceva similar. Cautati pe youtube prt sc pentru tastatura/computerul dvs. Deci ordinea este:
-prt sc
-deschid paint
-ctrl+v
-salvez ca jpg.

Acoperiți camera cu ceva, dacă aveți laptop, apoi apăsați tasta Prtscreen.
Apoi deschideți un document in Word și dați “Paste”. Vă va apărea o imagine. Puteți continua și cu alte print screen-uri în același document, dacă este vorba de o anumită categorie de exerciții. De exemplu, puteți da titlu documentului “Exerciții practice - Google Drive, GoogleDocs, Google Slides” și puneți aici capturile de ecran. E cea mai simplă procedură pentru a vă organiza portofoliul.

Voi incerca asa cum mi-ati spus. va multumesc!!

| Virus-free. www.avast.com |

  • | - |

În dum., 13 sept. 2020 la 07:15, Irina-Elena Damaschin via Profesor în Online <digitalnation@discoursemail.com> a scris:

Cu drag. Mult succes în continuare! :four_leaf_clover:

Puteti folosi si aplicatia Snipping tool a windows-ului!