Am două conturi de profesorinonline,dintre care unul pe mailul personal

Pentru că nu mi-ați trimis inițial mailul și parola specifice programului profesorinonline, ci doar un mail în care mă sfătuiați să urmez pașii indicați pentru a intra în clasroom, mi-am creat un cont pe profesorinonline folosid mailul personal, nu pe acela specific cursului. Ulterior, văzând că nu-mi răspunde niciun admin la mailul în care solicitam să-mi trimiteți mailul și parola corecte, l-am rugat pe fiul meu să încerce să găsească aceste date, a reușit și mi-a creat un cont pentru care am numele de utilizator Teodora Corina Dobre. Cu acest cont mă regăsesc pe clasroom, dar problema este că ori de câte ori doresc să adresez o întrebare formatorilor dând click pe link-ul din mailul primit, întrebarea mea se postează pe numele de utilizator Theodora de pe primul cont creat în mod gresit de mine la început. Cum procedez pentru a anula contul de pe mailul personal, care mă încurcă?

Hey!

probabil fiul tau a gasit instructiunile pe mail de autentificare cu adresa de @profesorinonline si de aceea esti in classroom :slight_smile:
cand intri pe gmail, se poate ca adresa ta persoana sa fie “default”, adica cea pe care se conecteaza gmail-ul automat.
poti schimbe mereu de sus, din acea iconita
Screenshot 2020-09-12 at 09.44.44

Dacă îmi trimiteați de la început tot ceea ce trebuie, nu mai era nevoie să stau mereu să schimb. Așa cum noi suntem îngaduitori cu greselile facute de dv, va rog sa fiti si dv întelegatori în privința nr de teme și a prezenței. Eu, de exemplu, am aproape zilnic ore între orele 10:20 și 17:40, iar dacă socotesc și durata drumului spre și dinspre școală, din acest moment îmi va fi imposibil să mai particip la vreun webinar.Vreau să mă anunțați dacă pot promova având numai trei webinarii bifate, dintre care la ultimul am pierdut conexiunea la net în ultimele 15 minute. Vreau să știu acest lucru ca, în cazul în care nu pot promova, să mă retrag.

În sâm., 12 sept. 2020 la 09:55, Iris Ursea via Profesor în Online <digitalnation@discoursemail.com> a scris:

Buna, Theodora!

Important e sa ai 75% prezenta - daca ai exercitiile bifate si evaluarile + 3 webinarii esti “prezenta” :slight_smile: Cele 15 minute nu te vor afecta. O seara buna!

Mulțumesc! Sună încurajator! Mă gândeam să renunț, dar acum voi face tot posibilul să finalizez.

În mar., 15 sept. 2020 la 20:01, Iris Ursea via Profesor în Online <digitalnation@discoursemail.com> a scris:

1 Like