Ajutor G Suite for Education

Bună ziua! După ce am parcurs cursul dumneavoastră, împreună cu o colegă, ne-am bătut colegul de informatică la cap și s-a instalat și la noi la școală G Suite. Școala noastră este L.T.P Betel, Oradea. Domnul profesor are nevoie de ajutor. Pot posta aici întrebarea lui?

2 Likes

Bună ziua!
Dacă vă pot ajuta, vă rog să-mi spuneți!

V-am trimis un e-mail pe adresa de @digitalexplorer

Buna ziua - repostez intrebarea Utilizarea platformei in scoala cu mentiunea clasa respectiva este formata pe prin pachetul G Suite for Education.
Optiunea de a importa in catalog raspunsurile la chestionarele realizate prin google forms nu este activă - ce pot face pentru a deveni activă?
Multumesc pentru sprijin

Felicitari! As vrea sa se intample asta si la scoala mea, mai ales ca ieri am avut o experienta traumatizanta pe Zoom! Pt ca nu avem G Suite, am creat totusi, cateva clase pe classroom cu adresa de digital explorer, iar la una dintre ele am incercat ieri o intalnire pe Meet. Din pacate, nu toti elevii au reusit sa se conecteze, nevand G Suite, ma gandesc! De aceea, am apelat la planul B, sesiune Zoom! Incidentul nefericit de care amintesc, nu s-a petrecut totusi clasa acesata xu planul B, ci la o alta de pe Edmodo, domeniu pe care sc il are, dar care din pct. meu de vedere este sub Classroom, ca aplicabilitate…si protectie!

NB! As vrea sa va spun ca un zambet si o bucurie au insotit primirea certificatului!